Neutral Vaskekapsler for lyst tøy 

Flytende vaskemiddel til sensitiv hud i praktiske kapsler.

Våre vaskekapsler for lyst tøy gir en hygienisk og trygg rengjøring av klær, håndklær og sengetøy. Utviklet med en mild formel, som gjør det til et ideelt valg for å ta vare på hele familien. 

Dele


Spesialutviklet for å holde beholde klærne lyse i en rask og praktisk kapsel. De nøytrale kapslene er også hypoallergene – samt som de jobber for å unngå irritasjon av følsom hud. Våre brukervennlige kapsler gjør vaskedagen forenklet, og riktig dosering hver gang med minimal innsats. Uten å bruke parfyme eller fargestoffer er kapslene fortsatt effektive nok til å fjerne vanskelige flekker og bevare de lyse fargene på klesvasken din. For å hjelpe huden din med å holde seg rolig og komfortabel er vår formel utviklet for å holde klesfibrene dine fri for irritanter, ved å kun bruke milde ingredienser for å minimere risikoen for allergi eller irritasjon. Vaskekapslene er dermatologisk testet og godkjent, og er egnet for babyklær. Bare legg en kapsel i og start, enklere og mindre stressfullt kan det vel ikke gjøres.

Du kan se den nyeste ingredienslisten og få mer informasjon om ingrediensenes funksjoner her: http://pioti.unilever.com/pioti/da/p1.asp Les alltid ingredienslisten på produktet for den mest nøyaktige informasjonen.

Vask tøyet ditt raskt og enkelt med Neutrals vaskekapsler for lyse klær. Det er ikke behov for å måle eller helle da hver kapsel pakkes individuelt inn med riktig dose vaskemiddel til vasken. Bruk 1 kapsel for normalt tilsmusset klær og bløtt vann (2-5kg). Bruk 2 kapsler dersom vasken er veldig skittent, hardt vann eller har en klesvask på 6-8 kg. For å få klærne ekstra myke og behagelige kan du bruke vår Neutral Tøymykner. Legg kapslene inn i trommelen før klærne, ikke bruk forvask. Kan ikke benyttes til håndvask eller bløtning. Ikke overfyll maskinen og hold kapslene borte fra varme, fukt og sollys.