Neutral Konsentrert Vaskepulver Hvitt 

For å beholde lyst tøy lyst og sensitiv hud glad

Et konsentrert vaskepulver for lyst tøy som er skånsom mot huden din. 

Dele


Neutrals konsentrerte vaskepulver for lyst tøy er både snill mot huden og effektiv på flekker. Pakket i en håndterlig boks for enkle handleturer og lagring, men med like stor effekt. Spesielt utviklet for å takle hverdagens smuss og holde lyst tøy lyst. Vårt pulver hjelper også med å redusere risikoen for hudirritasjon og allergi – enten du har normal eller sensitiv hud. Alt i fra grove håndklær og sengetøy til følsomme babyklær, kan du stole på at vårt dermatologisk testede og godkjente pulver passer for hele familiens lyse tøy. Produsert med 100% fornybar energi.

Du kan se den nyeste ingredienslisten og få mer informasjon om ingrediensenes funksjoner her: http://pioti.unilever.com/pioti/da/p1.asp Les alltid ingredienslisten på produktet for den mest nøyaktige informasjonen.

Prøv sammen med Neutral Tøymykner for en supermyk avslutning på tøyet ditt. Vasketips: Les alltid vaskeanvisningen på tøyet og følg vaskeinstruksjonene. For tøffe flekker, forvask i 10 minutter med å påføre vaskemiddelet direkte på flekken. Tøy som farger av skal vaskes separat.