Neutral Standard vaskepulver 

Parfymefri universalvaskepulver du trygt kan vaske ditt tøy med
Laget for å ta vare på hele din families klesvask og hud. Dermatologisk testet og godkjent, dette parfymefrie vaskepulveret med en mild formel fjerner smuss og er trygg selv for sensitiv hud. 

Dele


Spesielt utviklet med tanke på alle typer tøyvask og hudtyper er dette allsidige vaskepulveret skånsom mot hud og effektiv mot flekker, enten om du skal vaske tøy eller legge stoffer i bløt er vårt universal vaskepulver klar for enhver jobb. Vårt universalvaskepulver benytte oss ikke av fargestoffer eller parfyme og holder fargene på stoffene livlige. Den spesielle formelen hjelper til å motvirke allergier og du unngår hudirritasjon, som gjør at alt fra håndklær og sengetøy til babyklær får en møysommlig vask som passer hele familien.
Du kan se den nyeste ingredienslisten og få mer informasjon om ingrediensenes funksjoner her: http://pioti.unilever.com/pioti/da/p1.asp Les alltid ingredienslisten på produktet for den mest nøyaktige informasjonen.
Vaskeinstruksjoner: Følg alltid vaskeanvisningen på tøyet og vaskeinstruksjonene. Doser direkte i skuffen, ikke benytt dette pulveret til ull eller silke. Vask farget stoff separert fra lyst stoff. Vask med full maskin. Doser korrekt i henhold til farger og vannhardhet. Overdosering gir ikke renere tøy, men er skadelig for miljøet. Reduser temperaturen på ditt vanlige vaskeprogram for å beskytte miljøet.