Neutral Hånddesinfeksjonsgel 

Neutral Hånddesinfeksjonsgel

Neutral hånddesinfeksjonsgel dreper 99,9 % bakterier og virus, uten å tørke ut eller irritere huden. Tilsatt glyserin og vitamin B3 for optimal fukt til huden. Spesielt utviklet for sensitiv hud. 

Dele


Neutral hånddesinfeksjonsgel dreper 99,9 % bakterier og virus uten å tørke ut eller irritere huden. Tilsatt glyserin og vitamin B3 for optimal fukt til huden. Spesielt utviklet for sensitiv hud. - Dreper 99,9 % virus og bakterier - Spesielt utviklet for sensitiv hud - Fuktighetsgivende glyserin - Beskyttende B3-vitamin - Astmaallerg-i og allergisertifisert - Dermatologisk testet - 0 % parfyme, 0 % fargestoffer Allergier eller sensitiv hud bør ikke være til hinder for å nyte hverdagen. Derfor har Neutral spesialisert seg på å utvikle produkter som reduserer risikoen for hudirritasjon. Alle nøytrale produkter er uten tilsetningsstoffer, inkludert parfyme og fargestoffer. Neutral tilbyr et komplett utvalg av husholdnings- og hudpleieprodukter som er spesielt utviklet for å redusere risikoen for allergiske reaksjoner eller hudreaksjoner. Neutral 0% produkter er anbefalt av de nordiske astma- og allergiforbundene og er spesielt formulert for sensitiv hud.

Du kan se den nyeste ingredienslisten og få mer informasjon om ingrediensenes funksjoner her: http://pioti.unilever.com/pioti/da/p1.asp Les alltid ingredienslisten på produktet for den mest nøyaktige informasjonen.

Påfør produktet (3 ml) på håndflaten. Spre og gni over hendene og fingertuppene i 60 sekunder, til det er tørt. Ingen skylling kreves. Bruk biocider trygt. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.