Neutral Såpe 

Såpe til sensitiv hud

Uansett om du har en veldig følsom hud eller bare leter etter et mildere alternativ renser vår skånsomme såpe huden forsiktig slik at den føles behagelig etter hver vask. 

Dele


Et klassisk såpestykke som bryr seg om alle hudtyper. Faktisk er hver eneste ingrediens i vår Neutral såpe valgt for å sikre en mild formel som holder normal og sensitiv hud behagelig – beskytter også eksemutsatt hud fra irritasjonn. Uansett om du oppbevarer såpestykket på badet eller ved kjøkkenvasken er vår såpe designet for å holde hele familiens hud trygg og omgjengelig i enhver situasjon (det er også mulig å benytte Neutrals såpen i dusjen eller i badekaret). Fri for parfyme og fargestoffer, med dette såpestykket er komfort og omsorg bare en vask unna. pH 10.

Du kan se den nyeste ingredienslisten og få mer informasjon om ingrediensenes funksjoner her: http://pioti.unilever.com/pioti/da/p1.asp Les alltid ingredienslisten på produktet for den mest nøyaktige informasjonen.

Dersom du bor ved et område hvor det er hardt vann anbefales det at du bruker litt lengre tid på selve påføringen – vannsammensetningen kan medfører store forskjeller fra en hverdagsvask til bading. Bruk den som et vanlig såpestykke.