Neutral Shampoo 

Mild og effektiv shampoo uten parfyme eller fargestoffer

Vår sjampo renser håret forsiktig, gjør at det ser sunt ut og er lettere håndterbart. Med en mild formel som er ideell for alle hudtyper er den designet for å unngå irriterende hodebunn – både under og etter vask. 

Dele


Start din hårvaskrutine med Neutral Shampoo, nøye utviklet for å kun inneholde de mest nødvendige ingrediensene du behøver. Selv om vår sjampo er mild gir den deg fortsatt den samme effektive hårvasken du ser etter. Den milde sjampoen fjerner effektivt smuss og fett som har bygget seg opp gjennom dagen. Den er pH-nøytral (pH 4.5 – 4.9) og laget uten parfyme eller fargestoffer. Formelen motvirker kløe og irritasjon, så selv sensitive hodebunner føles komfortable etter hver vask. Dermatologisk testet og godkjent. Neutral Shampoo er egent for alle hudtyper og etterlater håret ditt mykt, glansfullt og rent.

Du kan se den nyeste ingredienslisten og få mer informasjon om ingrediensenes funksjoner her: http://pioti.unilever.com/pioti/da/p1.asp Les alltid ingredienslisten på produktet for den mest nøyaktige informasjonen.

Når du skyller håret, prøv å hold temperaturen på vannet litt kjøligere for beskytte håret ditt og hodebunnen din fra å tørke ut. Vått hår er veldig følsomt så vær forsiktig når du tørker det. Om du håndkletørker håret ofte, prøv å benytt en bomulls t-skjorte i stedet – dette vil absorbere vannet lettere uten å gnikke eller vri.