Neutral Tøymykner 

Hudvennlig skyllemiddel

Bevar dine klær myke og behagelige med vår spesialutviklet tøymykner. 

Dele


Ta vare på både dine klær og din hud, alt på en gang, med Neutral Tøymykner. Vi har sørget for at vår hudvennlige formel inneholder kun de nødvendige ingrediensene, men den er fortsatt like mild og effektiv. For å redusere risikoen for irritasjon er den nøye utvalgte formelen fri for fargestoffer og parfyme. Den behandler hvert eneste fiber og etterlater stoffene både myke og trygge for alle hudtyper. Fra sengetøy til barnas pyjamas gir Neutrals tøymykner deg en stressfri løsning for hvordan du skal kunne ta vare på klærne og familiens hud, slik at eksem- og allergiutsatt hud er det siste du trenger å tenke på.

Du kan se den nyeste ingredienslisten og få mer informasjon om ingrediensenes funksjoner her: http://pioti.unilever.com/pioti/da/p1.asp Les alltid ingredienslisten på produktet for den mest nøyaktige informasjonen.

For en klesvask på 4-5kg, bruk 30ml Neutral Tøymykner. For ekstra mykhet, bruk en høyere dose på 45ml. For større vaskmengder på 6-7 kg benytt 60ml dose. Om du foretrekker håndvask, bruk 30ml tøymykner til 10 liter vann – sørg for at tøymykneren er helt oppløst i vannet før du legger klærne ned i.