Neutral Vaskekapsler for farget tøy 

Flydende vaskemiddel i praktiske kapsler til sensitiv hud.

Våre vaskekapsler for farget tøy er en hygienisk og trygg rengjøring av klær, håndklær og sengetøy. De er laget med 0% parfyme og 0% fargestoffer – Ideell om du har sensitiv hud, utsatt for allergiske reaksjoner eller bare foretrekker en mildere vask. 

Dele


Våre hypoallergene kapsler er spesialutviklet for å bevare farget tøy, samtidig som du unngår å skape irritasjon på huden din. Disse brukervennlige kapslene er perfekt hvis du ikke har tid – bare kast dem inn i maskinen sammen med klesvasken og start. Kraftig nok til å fjerne vanskelige flekker. Formelen er dermatologisk testet og bidrar til å holde huden myk og tatt vare på, selv utsatt babyhud. Fra babyklær til sengetøy, dette er den milde kapselen du trenger for å ta vare på familiens hud.

Du kan se den nyeste ingredienslisten og få mer informasjon om ingrediensenes funksjoner her: http://pioti.unilever.com/pioti/da/p1.asp Les alltid ingredienslisten på produktet for den mest nøyaktige informasjonen.

Med Neutrals Vaskekapsler Colour er ikke det behov for å måle eller helle: Hver kapsel pakkes individuelt inn med riktig dose vaskemiddel til vasken. Bruk 1 kapsel for normalt tilsmusset klær og bløtt vann (2-5kg). Bruk 2 kapsler dersom vasken er veldig skittent, hardt vann eller har en klesvask på 6-8 kg.