Neutral Konsentrert Vaskepulver Farget 

Et konsentrert vaskepulver til ditt fargede tøy
Et konsentrert vaskepulver for farget tøy. Det inneholder kun milde ingredienser som er snill mot huden din og etterlater tøyet i livelige farger. 

Dele


Vi har utviklet vårt konsentrerte vaskepulver for å være både skånsom med alle hudtyper og samtidig effektiv på flekker. Den spesielle konsentrerte formelen skal kunne takle smuss og holde farget stoff livlig, mens du bruker mindre vaskemiddel i hver vask enn med vårt vanlige vaskepulver. I tillegg bidrar de hypoallergensike egenskapene til å forhindre allergier og irriterende følsom hud. Fra håndklær og sengetøy til babyklær kan du stole på at vårt vaskepulver holder vasken ren og behagelig. Produsert med 100% fornybar energi.
Du kan se den nyeste ingredienslisten og få mer informasjon om ingrediensenes funksjoner her: http://pioti.unilever.com/pioti/da/p1.asp Les alltid ingredienslisten på produktet for den mest nøyaktige informasjonen.
Når du skal vaske håndklær og badekåper kan du legge til Neutral Tøymykner for litt ekstra komfort og mykt tøy. Vaskeråd: Effektivt på 30°C. Følg alltid vaskeanvisningen på tøyet. Doser direkte i skuffen, ikke benytt dette pulveret til ull eller silke. Vask farget og lyst stoff separert. Vask med full maskin. Doser korrekt i henhold til farger og vannhardhet. Overdosering gir ikke renere tøy, men er skadelig for miljøet. Reduser temperaturen på ditt vanlige vaskeprogram for å beskytte miljøet.