Om Neutral

Beskytt deg selv og din familie

All hud er forskjellig, hvilket gjør det vanskelig å finne produkter som gir den samme formen for beskyttelse og pleie til hele familien. Her kan Neutral hjelpe. Vårt mål er å gjøre det enkelt å ta seg av hele familiens hud. Dette gjør vi ved å tilby milde produkter som beskytter all hud mot irritasjon, inkludert normal hud, sensitiv hud, følsom babyhud og eksem-preget hud. Med hvert produkt, fra vaskepulver til håndkrem – og alt derimellom – hjelper Neutral deg med å skape en ren og mild hverdag for alles hud.

 

Over 40 år med erfaring

Neutral startet i Skandinavia for over 40 år siden. I takt med at følsom hud og hudallergier har blitt et voksende problem for barn og voksne, har vi jobbet for å skape et utvalg av milde husholdnings- og personlig pleie produkter som passer til hele familien. Hvert av våre produkter er utviklet til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Med utgangspunkt i våre skånsomme formuleringer, hjelper vi med å minimere risikoen for hudallergier uten å gå på kompromiss med yteevnen.

 

Neutral Key Visual TIF 5000px - June 2019

 

Milde kvalitetsprodukter

Å vite nøyaktig hva som kommer på huden er en god måte å håndtere hudproblemene dine på. Vi er opptatt av å utvikle milde kvalitetsprodukter, hvilket er grunnen til at ingen av våre produkter inneholder parfyme eller fargestoffer. Istedet er de fulle av gode og effektive stoffer som rengjør klær, samt pleier deg selv og hele familien. Du vil derfor aldri finne parfyme eller fargestoffer i Neutrals produkter, uavhengig om de er bergenet for huden eller husholdningen. Du kan derfor, med ro i sjelen, bruke Neutrals produkter til hele familien.

 

Utviklet i samarbeid med eksperter

Vi synes at en god måte å holde dine hudproblemer under kontroll på, er å vite nøyaktig hva som kommer på huden. Nettopp derfor har vi utviklet våre produkter i tett samarbeid med Astma-Allergi i Norge, Danmark og Sverige, så de passer til selv den mest sarte hud. Vi er heldige som får jobbe sammen med mange respekterte partnere, herunder Astma-Allergi Danmark som vi har samarbeidet med i over 25 år. Med disse partnerne ved vår side har vi stått på frontlinjen av hudpleie-utviklingen mens vi har produsert rene og milde produkter som kan holde deg og din families hud myk, samt redusere risikoen for hudallergi og overfølsomhet.

 

Det blå stempelet

Din tillit er viktig for oss, så vi har tatt skittet videre for å være sikre på at produktene våre yter den garantien du har bruk for. For å demonstrere vår sikkerhet, har vi jobbet med en rekke organisasjoner som setter retningslinjer for produkter designet for å redusere risikoen for hudallergi. Når du ser deres logoer på produktene våre, kan du være sikker på at vi har deres fulle godkjennelse.

 

Neutral Key Visual TIF 5000px - June 2019

 

Forpliktet til bæredyktighet

Akkurat som det er viktig for oss at produktene våre har en positiv virkning på huden din, er det like så viktig at vi påvirker miljøet i minst mulig grad. Derfor streber vi etter å bruke ikke-skadelige kjemikalier, samt utnytte energien vår så godt så mulig. Faktisk er alle vaskemidlene våre produsert ved bruk av 100% vedvarende energi. En del av produktene våre er tilgjengelige i emballasje som kan fylles opp flere ganger, med 80% mindre plastikk end full-size emballasje. I tillegg er våre flasker til flytende vask basert på 97% gjenbruksplast.