Neutral Antiperspirant Deo Roll-on 50 ml 

Neutral Antiperspirant Roll-on Deodorant er svanemerket og deklarert i samarbeid med Asthma Allergy Nordic og AllergyCertified. Neutral Antiperspirant Roll-on er laget med 100 % biologisk nedbrytbare ingredienser. Neutral Anti-perspirant Deo Roll-on beskytter effektivt mot svette og lukt i opptil 48 timer. Neutral Anti-perspirant Roll-on er spesielt utviklet for sensitiv hud. 0 % parfyme, 0 % farge og 0 % alkohol. Neutral Antiperspirant Roll-on har en forbedret emballasje som inneholder mindre plast.

Spesielt utviklet for sensitiv hud og reduserer svette og dårlig lukt i opptil 48 timer, samtidig som den er skånsom mot huden. 

Dele


Neutral Anti-perspirant Roll-on Deodorant er spesielt utviklet for sensitiv hud og reduserer svette og dårlig lukt i opptil 48 timer, samtidig som den er skånsom mot huden. Neutral Anti-perspirant Roll-on er utviklet for å beskytte huden mot allergi og irritasjon, så formelen er laget med 100 % biologisk nedbrytbare ingredienser, parfymefri og inneholder verken alkohol eller fargestoffer. Men selv om den er mild mot huden, er den fortsatt kraftig nok til å holde deg fresh hele dagen. Neutral Anti-perspirant Roll-on er svanemerket og deklarert i samarbeid med Asthma Allergy Nordic og AlllergyCertified. Vi har også forbedret emballasjen slik at den inneholder mindre plast enn tidligere. Å være god mot huden er en del av alt vi tenker og gjør i Neutral. Slik har det vært helt fra starten for over 40 år siden. Og det er det fortsatt. Sensitiv hud og hudallergier har også blitt et økende problem for barn og voksne. Derfor har vi utviklet en serie skånsomme hudpleieprodukter som passer for hele familien. Vårt mål er å gjøre det enkelt å pleie og beskytte din og familiens hud, uansett hudtype, med produkter som minimerer risikoen for hudallergier uten at effektiviteten reduseres. Med et produktsortiment fra deodoranter til vaskemidler – og alt derimellom – kan Neutral derfor hjelpe deg med å skape en lettere og mildere hudpleierutine hver dag. Les mer om våre hudvennlige produkter for hele familien på neutral.no

Etter å ha dusjet må du tørke deg godt under armene før antiperspirant brukes. Huden din vil være mer mottakelig overfor produktet på ren og tørr hud.