Neutral Antiperspirant Spray Original 150 ml 

Neutral Antiperspirant Spray Original beskytter effektivt mot svette og lukt i opptil 24 timer. Neutral Antiperspirant Spray er spesielt utviklet for sensitiv hud. 0 % parfyme, 0 % fargestoffer, 0 % alkohol. Neutral Antiperspirant Spray er enkel og rask å påføre. Dermatologisk testet. Neutral Antiperspirant Spray er velegnet til daglig bruk.

En aerosol-antiperspirant spesielt utviklet for sensitiv hud, som reduserer svette og dårlig lukt i opptil 24 timer samtidig som den er skånsom mot huden. 

Dele


Men selv om den er mild mot huden, er den fortsatt kraftig nok til å holde deg fresh hele dagen. Neutral Anti-perspirant er velegnet til daglig bruk og passer til alle hudtyper. Neutral Anti-perspirant er AllergyCertified. Å være god mot huden er en del av alt vi tenker og gjør i Neutral. Slik har det vært helt fra starten for over 40 år siden. Og det er det fortsatt. Sensitiv hud og hudallergier har også blitt et økende problem for barn og voksne. Derfor har vi utviklet en serie skånsomme hudpleieprodukter som passer for hele familien. Vårt mål er å gjøre det enkelt å pleie og beskytte din og familiens hud, uansett hudtype, med produkter som minimerer risikoen for hudallergier uten å redusere effektiviteten. Med et produktsortiment fra deodoranter til vaskemidler – og alt derimellom – kan Neutral derfor hjelpe deg med å skape en lettere og mildere hudpleierutine hver dag. Les mer om våre hudvennlige produkter for hele familien på neutral.no

Ristes før bruk. Spray med en avstand på minst 15 cm fra kroppen (ca. halvveis mellom armhulen og albuen).