Neutral Flytende Vaskemiddel Colour & White 

Flytende vaskemiddel til lyst og farget tøy

Hold klesvasken din ren, å sørg at huden din beskyttes mot hudirritasjon. Egnet for de med sensitiv hud eller som bare foretrekker en mildere vask. 

Dele


Neutrals flytende vaskemiddel er et allergivennlig vaskemiddel for hele familien og hjelper deg med å pleie normal til sensitiv hud. Den spesielle formelen inneholder kun de nødvendige ingrediensene som er med på å beskytte sensitiv hud eller eksemutsatt hud mot irritasjon som kan være forårsaket av andre vaskemidler. Fra lyst sengetøy til babyklær fjerner vår formel effektivt tøffe hverdagsflekker for å bevare klærne lengst mulig. Vaskemiddelet er dermatologisk testet og godkjent, uten parfyme eller fargestoffer. Dette er en mild løsning for å ta vare på tøyet og huden din. Produsert med 100% fornybar energi.

Du kan se den nyeste ingredienslisten og få mer informasjon om ingrediensenes funksjoner her: http://pioti.unilever.com/pioti/da/p1.asp Les alltid ingredienslisten på produktet for den mest nøyaktige informasjonen.

Passer bra til Neutrals Tøymykner for en total vaskerutine. For en vaskmengde på 3-5 kg i bløtt vann og middels skitne klær bruk 40 ml Neutral flytende vaskemiddel. For større vaskemengder tilføy 12 ml ekstra. Hell væsken direkte i skuffen eller bruk doseringsball i trommelen. For håndvask: Bland 25 ml i 8 liter vann. For å beskytte sensitiv hud ved håndvask, benytt hansker. Følg vaskeanvisningen på tøyet. Om det forekommer flekker kan du påføre vaskemiddelet direkte på tøyet som en forbehandling i 10 minutter. Stoffer som inneholder farger skal vaskes separat.