Neutral Produkter

Neutral Produkter

( 24 )
Spesielt utviklet for sensitiv hud og reduserer svette og dårlig lukt i opptil 48 timer, samtidig som den er skånsom mot huden.
Bevar dine klær myke og behagelige med vår spesialutviklet tøymykner.
Vår håndsåpe er spesialutviklet for å holde huden komfortabel mens du vasker deg. Formelen er effektiv mot bakterier og skånsom mot alle hudtyper.
Vår sjampo renser håret forsiktig, gjør at det ser sunt ut og er lettere håndterbart. Med en mild formel som er ideell for alle hudtyper er den designet for å unngå irriterende hodebunn – både under og etter vask.
Spesielt utviklet for å være snill mot huden. Vår milde dusjsåpe er rensende for å beskytte huden mot irritasjon.
En dusjsåpe laget med de mildeste ingrediensene. Spesielt designet for daglig bruk. Den milde formelen renser babyens skånsomme hud samtidig som den bidrar til å forhindre risikoen for irritasjon.
Våre Baby Wipes er spesialutviklet med en mild formel. De er dermatologisk testet og godkjent, reduserer risikoen for irritasjon og holder babyens hud ren, sunn og komfortabel.
En aerosol-antiperspirant spesielt utviklet for sensitiv hud, som reduserer svette og dårlig lukt i opptil 24 timer samtidig som den er skånsom mot huden.
En effektiv og parfymefri flekkfjernerspray. Spesielt utviklet for å fjerne flekker fra babymat, gress og fett.
Hold klesvasken din ren, å sørg at huden din beskyttes mot hudirritasjon. Egnet for de med sensitiv hud eller som bare foretrekker en mildere vask.
Laget kun med de ingredienser du har bruk for og ingen av de du ikke har; spesielt utviklet til å være mild mot huden din.
En refill av vår milde spesialutviklede flytende håndsåpe