Neutral Produkter

Filter

Se
Filtrér
0 produkt

Fuktighetsgivende Body Lotion er perfekt til hudpleie morgen og kveld.

En mild antiperspirant spesielt utviklet for å beskytte deg mot svette og hvite eller gule merker på tøyet.

En dusjsåpe laget med de mildeste ingrediensene. Spesielt designet for daglig bruk. Den milde formelen renser babyens skånsomme hud samtidig som den bidrar til å forhindre risikoen for irritasjon.

Babyvåtservietter som er spesielt utviklet med en mild formulering som er dermatologisk testet og bidrar til å redusere risikoen for irritasjon.

En mild sjampo som er skånsom mot babyens sensitive hud – det perfekte valget for en mild hårvask.

Fuktgivende babyolje som bidrar til å holde babyens sensitive hud i balanse og motvirker tørr hud.

Shampoo til barns sensitive hud. Perfekt til daglig bruk.

En mild og effektiv badesåpe som er spesielt utviklet til barnets sensitive hud.

Dagkrem som passer til alle hudtyper. Les mer her!

Hold klærne dine myke og komfortable med vår spesialdesignede tøymykner for deg med normal til sensitiv hud. Vi bryr oss om både huden din og miljøet. Det er derfor vi har 100 % biologisk nedbrytbare ingredienser i tøymykneren vår. I tillegg er flasken laget av 98 % resirkulert plast.

Et mildt og flytende vaskemiddel som bidrar til å bevare ømfintlig tøy, samt holder huden din fri for irritasjon.

Neutral universalrengjøring er et konsentrert rengjøringsmiddel som er effektiv mot smuss til tross for den allergivennlige parfymefrie formuleringen.

Nøytral duo vaskekapsler er effektive til å rengjøre og samtidig bevare fargene i tøyet ditt. Parfymefri og utviklet til sensitiv hud, og for minimal risiko for hudallergi.

Våre vaskekapsler for lyst tøy gir en hygienisk og trygg rengjøring av klær, håndklær og sengetøy. Utviklet med en mild formel, som gjør det til et ideelt valg for å ta vare på hele familien.

Et mildt og effektivt flytende vaskemiddel som bevarer svart tøy lenger, mens det hjelper deg med å beskytte huden mot irritasjon. Vi bryr oss om både huden din og miljøet. Derfor har vi 97 % bionedbrytbare ingredienser i våre flytende vaskemidler. Dessuten er flaskene laget av 98 % resirkulert plast.

Parfymefri fuktighetskrem som er mild nok til selv den mest følsomme hud, men som også er ekstra fet til svært tørr hud eller problemhud.

En mild og effektiv dusjsåpe som er spesielt utviklet med en skånsom formulering til sensitiv hud.

Neutral Håndsåpe som pleier huden og etterlater den fuktet etter hver håndvask.

Renser skånsomt huden og etterlater den med en ren og frisk følelse etter hver vask.

Renser håret skånsomt og gjør det sunt og lett å gre ut. Velegnet til alle hår- og hudtyper, og bidrar til å minimere risikoen for hudirritasjoner og allergi.

Hold klesvasken din ren, å sørg at huden din beskyttes mot hudirritasjon. Egnet for de med sensitiv hud eller som bare foretrekker en mildere vask.

Vår skånsomme ullvask skåner både huden og ull- og silkeklærne dine.

Holder vasken hvit og ren og hjelper huden å beskytte den mot hudirritasjoner. Vi bryr oss om både huden din og miljøet. Derfor har vi 97 % bionedbrytbare ingredienser i våre flytende vaskemidler. Dessuten er flaskene laget av 98 % resirkulert plast.

Neutral universal rengjøringsspray er effektiv mot smuss og etterlater ingen striper. Parfymefri og minimerer risikoen for hudallergi

En effektiv og parfymefri flekkfjernerspray. Spesielt utviklet for å fjerne flekker fra babymat, gress og fett.

Et konsentrert vaskepulver til farget tøy. Inneholder kun milde ingredienser som er skånsomme mot huden og bevarer fargene lenge.

Vår håndsåpe er spesialutviklet for å holde huden komfortabel mens du vasker deg. Formelen er effektiv mot bakterier og skånsom mot alle hudtyper.

En mild ansiktsvask som renser og fjerner urenheter – kan brukes hver dag både morgen og kveld.

Neutral balsam er dermatologisk testet og passer alle. Les mer her!

Nøytral duo vaskekapsler er effektive til å rengjøre og samtidig bevare fargene i tøyet ditt. Parfymefri og utviklet til sensitiv hud, og for minimal risiko for hudallergi.

Våre vaskekapsler for farget tøy er en hygienisk og trygg rengjøring av klær, håndklær og sengetøy. De er laget med 0% parfyme og 0% fargestoffer – Ideell om du har sensitiv hud, utsatt for allergiske reaksjoner eller bare foretrekker en mildere vask.

Et konsentrert vaskepulver for farget tøy. Det inneholder kun milde ingredienser som er snill mot huden din og etterlater tøyet i livelige farger.

Et vaskepulver spesielt utviklet til hvite klær og designet til alle hudtyper – uansett om du har sensitiv hud eller bare foretrekker en mildere vask. Inneholder ikke noen unødvendige ingredienser og etterlater tøyet og sengetøyet lyst, rent og lekkert.

Neutral oppvaskmiddel er et allergivennlig og parfymefritt oppvaskmiddel. Effektiv mot smuss og matrester.

Dette milde, flytende vaskemiddelet hjelper klærne dine med å bevare fargene og bidrar til å minimere risikoen for allergiske hudreaksjoner.Vi bryr oss om både huden din og miljøet. Derfor har vi 97 % bionedbrytbare ingredienser i våre flytende vaskemidler. Dessuten er flaskene laget av 98 % resirkulert plast.

Spørsmål om våre produkter

  • Vi er her for å hjelpe deg med å skape et hjem og en livsstil uten hudallergi. Uansett om du skal pleie normal til følsom hud, sensitiv babyhud eller en hud med tendens til eksem, har vi milde husholdningsprodukter og produkter til personlig pleie.

  • Et allergen er et stoff som kan forårsake en allergisk reaksjon. Alle kropper er forskjellige, og hos noen kan immunsystemet oppfatte et stoff som et 'fremmedlegeme' eller en 'farlig' trussel. Andre vil slettes ikke oppleve en allergisk reaksjon. Typiske allergener er: parfyme og duftstoffer, konserveringsmidler, dyrepels, støv, fødevarer (slik som melk og hvete), pollen og topisk medisin.

  • Hvis et allergen kommer inn i kroppen, utløser immunsystemet ditt en antistoffrespons. Antistoffene binder seg til visse celler, spesielt mastceller. Når antistoffene kommer i kontakt med allergenet, frigør mastcellene deres egne stoffer, deriblant histamin. Dette forårsaker ubehagelig hevelse og inflammasjon i det nærliggende vevet. Med andre ord, en allergisk reaksjon. Når irritasjonen holder seg i ett område på kroppen, er de fleste symptomer fokusert på den påvirkede delen av kroppen (for eksempel hud, luftveier eller øyne). 

  • En rekke typiske allergener finnes i forskjellige personlig pleie-produkter og husholdningsprodukter. Alt fra duftstoffer til konserveringsmidler. Det er spesielt viktig å lese ingrediensene på etiketten når det handler om å velge kosmetikk og vaskeprodukter, da stoff og kremer kommer i direkte kontakt med huden din hver eneste dag. Hvis formlene inneholder allergifremkallende stoffer, kan konstant bruk gi risiko for allergiske reaksjoner som atopisk eksem (også kalt atopisk dermatitis eller inflammasjon i huden).