Klør det på kroppen? Er du tørr overalt, eller bare flekkvis? Har du eller noen i familien problemer med atopisk eksem, med tørr, rød hud som klør og flasser? Huden er kroppens største organ og utsettes hele tiden for ulike typer påkjenninger. Vær og vind i vårt nordiske klima kan gjøre hudbarrieren tynn og ømfintlig og mottakelig for allergener (stoffer som kan forårsake en allergisk reaksjon) som skaper kløe og inflammasjon i huden. Tørt inneklima og tykke klær som puster dårlig, fører til at sensitiv hud får det enda verre i vinterhalvåret. Kanskje spiller også stress og slurving med maten inn i bildet? Eller altfor lange bad eller intensiv vasking?

Alle disse faktorene kan føre til ømfintlig og tørr hud, som deretter kan føre til allergiske reaksjoner og eksem. Eksem, eller atopisk dermatitt, har også genetiske årsaker, men uansett hva som er årsaken til problemene trenger den ømfintlige huden hjelp med å styrke hudbarrieren, beskytte huden mot uttørking og tilføre fuktighet og fett for å bevare huden myk og smidig.

Alle hudkremene i Neutral-serien er utviklet spesielt i samarbeid med Astma- och Allergiförbundet for å dekke behovene hos personer med ømfintlig hud, allergi og eksem; de er utviklet spesielt for ømfintlig hud, de er helt fri for parfyme og fargestoffer og de er dermatologisk testet. Møt våre milde og effektive fuktighetsgivere for huden:

Neutral Body Lotion: fuktighetsgivende lotion for daglig bruk. Utformet for daglig bruk med en spesiell formula for sensitiv hud. Les mer her.

Neutral Intensive Repair Creme: for hud som trenger ekstra pleie. Parfymefri hudkrem som er mild nok for selv den mest ømfintlige huden, men som også er ekstra fet for problemhud og svært tørr hud. Les mer her.

Neutral håndkrem: effektiv, lindrende og fuktighetsgivende. En mild håndkrem med sheasmør, utviklet spesielt for å holde hendene myke og friske. Passer for alle hudtyper. Les mer her

 

Vårt engasjement for deg som har ømfintlig hud

Det beste du kan gjøre for å forebygge irritasjon, allergi og eksem er å velge hudpleieprodukter med omhu. Vi har helt fra starten hatt en ambisjon om å utvikle produkter som passer for den mest ømfintlige huden. For å hjelpe deg med å holde dine egne og barnas hudproblemer under kontroll har vi utviklet produktene våre i nært samarbeid med astma‑ og allergiforbundene i Danmark, Norge og Sverige. Takket være disse partnerne kan vi hele tiden tilby trygge produkter og utvikle rene, milde, farge‑ og parfymefrie produkter som bevarer fuktigheten i både din og familiens hud, og som samtidig forebygger og reduserer risikoen for hudallergi og overømfintlighet. 

Les gjerne mer her om hva du kan endre i hverdagen for å unngå og forebygge tørr hud, allergi og eksem!

Les mer om vår nordiske samarbeidspartner her: https://www.asthmaallergynordic.com/