Hvilken ansiktskrem er best for nettopp deg? Det avhenger selvsagt av hudtype, alder, livsstil og eventuelle problemområder, men de fleste leter etter en ansiktskrem som gir huden et velbalansert tilskudd av fuktighet, spenst og frisk glød. Hvis du har ømfintlig hud, må du sannsynligvis legge til et par ting på listen, som parfymefri, fri for fargestoffer og spesielt formulert for å unngå irritasjon og allergiske reaksjoner.

Ansiktskremene våre er omhyggelig testet og utviklet spesielt for å gi både skånsom og effektiv næring til ømfintlig hud.

Neutral dagkrem pleier både normal og sensitiv hud med en mild formula som reduserer risikoen for hudirritasjon. Den lette ansiktskremen absorberes raskt og enkelt, og den er dermed perfekt for morgenrutinen. Den er produsert uten alkohol og parfyme og inneholder bare skånsomme ingredienser. Kremen er beriket med glyserin og E-vitamin som gir huden rikelig med fuktighet og gjør den myk og velpleid med en frisk glød.

Nattkremen vår  er fullspekket av milde, fuktighetsgivende ingredienser som bidrar til å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse i løpet av natten. Med de fuktighetsgivende og effektive ingrediensene glyserin, jojobaolje og E-vitamin kan du starte dagen med en myk, spenstig hud full av fuktighet. Ansiktskremen er pleiende og absorberes raskt, slik at hudpleierutinen om kvelden blir enkel og rask.

 

Neutral dagkrem og nattkrem er utviklet spesielt for ømfintlig hud:

  • Inneholder 0 % parfyme og 0 % fargestoffer
  • Med pH-verdi på 6,0
  • Dermatologisk testet
  • Svanemerket og anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

 

Enkle hudpleietips som gjør en forskjell

Dessuten spiller det også en rolle hvordan du behandler den ømfintlige huden din før du påfører ansiktskrem:

  • Unngå gjerne å vaske huden for lenge eller å bruke for varmt vann. Ømfintlig hud får det mye bedre hvis du klapper den forsiktig tørr med håndkleet i stedet for å gni.
  • Kombiner gjerne ansiktskremene med vår skånsomme ansiktsrens og vårt milde, friske ansiktsvann for en komplett og pleiende rutine for ansiktet.
  • Og sist men ikke minst: husk innsiden! Drikk rikelig med vann, gjør måltidene både lystbetonte og næringsrike og sørg for å sove godt, så vil du se positive resultater på huden.
  • Hvis du likevel opplever irritert hud og problemer som ikke går over, bør du alltid rådføre deg med en hudlege.