Som travel nybakt mamma kan det være vanskelig å finne tid til en dusj, for ikke å snakke om en full hudpleierutine. Og hvis du har sensitiv hud, er det enda viktigere at du tar deg tid til å ta vare på deg selv. Se våre smarte snarveier nedenfor som hjelper deg til å holde huden så rolig som mulig, selv når resten av livet ditt er alt annet enn rolig ...

1: Finn ett vaskemiddel som passer til alle   

Mengden med sparkebukser og sokker vokser for hver dag som går, og vi tør nesten å vedde på at skittentøyhaugen din aldri har vært større. I stedet for å skulle vaske hver maskin med et spesifikt vaskemiddel, foreslår vi at du vasker alt med Neutrals vaskemidler. Våre vaskemidler, vaskepulvere og skyllemidler er milde nok til barnets sarte hud – og din. Klærne blir deilig myke, uten bruk av unødvendige kjemikalier som kan forverre sensitiv hud.

 

2: Våtservietter vinner

Sengetid vil si å stupe i seng etter en lang dag med den lille – og å forberede seg på en lang natt med samme urokråke. Når du ikke har tid til en full rense-, tonic- og fuktighetsrutine, er den perfekte snarveien å ha en pakke Neutral våtservietter på nattbordet. Raskt, enkelt og effektivt fjerner de sminke, skitt og urenheter og etterlater huden din ren og forfrisket. Så vil en god natts søvn være prikken over i-en.  

 

3: Bad sammen med babyen

En lang, helende dusj er kanskje noe som hører fortiden til, men det er en enkel måte å holde seg ren på med en liten urokråke i huset: Ta den lille med i badekaret! I tillegg til at dere får den perfekte bonding-opplevelsen, kan dere også dele Neutrals babysåpe og vaskegel. De er milde nok til hverdagsbruk, for formlene er spesialutviklet for å redusere risikoen for irritasjon og allergiske reaksjoner i barnets hud – og din.