Uansett hvor du befinner deg i verden, betyr våren vanligvis det samme: hovedrengjøring. Fenomenet vårrengjøring går langt tilbake, men det er ikke bare husene våre som har godt av en overhaling – når du nå er i gang med å få kontroll over støvet i kriker og kroker i boligen, er det også det perfekte tidspunktet for å gjennomgå hudpleierutinen. Nå som solen begynner å dukke opp igjen og været blir varmere er det en god idé å revidere hudpleievanene, slik at du kan starte våren med best mulig rutine.

Reparer skadene   

Har vinterværet medført irritasjon på sensitive problemområder? Tiden er inne for å gi disse områdene litt ekstra omsorg med en fetere krem i den daglige rutinen. Prøv Neutral intensiv reparasjonskrem, som lindrer spesielt tørre flekker, sprukne hudområder, f.eks. på hender og albuer, og gjør huden velnæret og merkbart mykere. 

 

Sett deg inn i tingene

Benytt anledningen til å sikre deg at hudpleierutinen er optimal til huden din. Kanskje du har oversett trinn som det vil være en fordel å tilføye. Eller kanskje kan en ny påføringsmetode gi produktene dine større effekt: Hvis du f.eks. ikke allerede bruker en skin tonic, kan det være en riktig god idé. Den kan forberede huden til fuktighetskremen og gjøre sminken til en mye bedre opplevelse. Neutral skin tonic er skånsom mot sensitiv hud, bidrar til å minimere porer og gir en følelse av ren og frisk hud. 

 

Oppdater garderoben din

Hvis en ny årstid betyr nye klær – eller å grave frem de gamle fra i fjor – anbefaler vi alltid at du vasker klærne i Neutrals vaskemidler før du bruker dem. Nye klær kan inneholde barske kjemikalierester fra produksjonsprosessen, og klær som har vært stuet unna, kan ha samlet opp støv som kan irritere sensitiv hud. En tur i maskinen vil bidra til å fjerne støv eller kjemikalier, og får klærne til å føles like behagelige som de ser ut.