Neutral Baby Bad 

Et skumbad til babyers sensitive hud

En dusjsåpe laget med de mildeste ingrediensene. Spesielt designet for daglig bruk. Den milde formelen renser babyens skånsomme hud samtidig som den bidrar til å forhindre risikoen for irritasjon. 

Dele


Gjør din baderutine bekymringsfri med Neutral Baby Bad. Hold babyens hud ren og komfortabel med kun ingrediensene du har behov for. Denne pH-hudvennlig formelen (pH 4,6 – 5,0) er fri for såpestoffer, men de milde ingrediensene tar vare på barnets hud fra topp til tå. Utviklet for å ta vare på behovene til en skånsom babyhud. Dusjsåpen vår kan bidra til mindre ubehag fra vanlige hudsykdommer som bleieutslett og skurv – etterlater et vakkert og mykt resultat. Passer for alle hudtyper inkludert svært sensitiv babyhud (egnet for mor og far også), med denne dermatologisk testede og godkjente formelen kan du være trygg på at badetiden er i de beste hender.

Du kan se den nyeste ingredienslisten og få mer informasjon om ingrediensenes funksjoner her: http://pioti.unilever.com/pioti/da/p1.asp Les alltid ingredienslisten på produktet for den mest nøyaktige informasjonen.

Du kan bruke Neutral Baby Bad på to måter: Ha det i babyens badevann for å lage bobler, eller bruk det som en flytende såpe. Neutral Baby Bad er kun til ekstern bruk. Unngå øyekontakt. Ved kontakt skyll med vann.