Finn riktig rengjøringsmiddel!

Å stå foran butikkhyllen med rengjøringsprodukter kan være forvirrende og nesten litt stressende. Man kan lett få inntrykk av at man trenger minst 5 ulike flasker for at det skal bli virkelig rent hjemme. En til badet, en til kjøkkenet, en til peisen, en til toalettet og en annen til møblene. I tillegg har de forskjellige farger, dufter og rengjøringsløsninger som man nesten må være kjemiker for å forstå. Og hva gjør man hvis man i tillegg har ømfintlig hud, lever med astma, allergi eller duftoverfølsomhet? Må det virkelig være så vanskelig? 

Svaret er nei, det behøver det ikke å være. Neutral Universal Cleaning Spray både fjerner smuss effektivt, tørker raskt og etterlater seg en ren og pen overflate uten skjolder. Den er dessuten utviklet spesielt for deg eller familiemedlemmer som har sensitiv hud eller allergi, siden den er dermatologisk testet, Svanemerket og deklarert i samarbeid med Asthma Allergy Nordic. 

Rengjøringsmidlet er helt fritt for parfyme og fargestoffer, og flasken er produsert av 100 % resirkulert plast. Universal Rengjøringsmiddel finnes også i en mer konsentrert form for flekker som sitter litt hardere. Den er selvsagt også parfymefri og sammensatt spesielt for ømfintlig hud. Begge variantene kan brukes på de fleste overflater i hjemmet, som plast, glass, stål, keramiske fliser og laminat. Unngå imidlertid å bruke dem på ømtålige, porøse materialer som lær, silke og støpejern. Test alltid rengjøringsprodukter på et ikke-synlig område før bruk, og ta gjerne på hansker for å beskytte ømfintlig hud.

Men hva betyr begrepet universalrengjøring, eller allrengjøring, som det også kalles? Betyr det at rengjøringsmidlet fungerer på absolutt alt? Nei, men det betyr at rengjøringsmidlet er vannløselig og kan brukes til å fjerne de fleste typer smuss, noe som gjør det til et allsidig verktøy når du gjør rent. Neutral Universal Cleaning Spray er for eksempel perfekt når badet trenger en grundig rengjøring og oppfrisking. Les mer om hvordan du gjør det her!