Neutral Kids Shampoo 

Blid rensende sjampo til barn

En mild sjampo for barn, perfekt for daglig bruk. 

Dele


Neutral Kids Shampoo er utviklet for alle hudtyper. Den milde formelen er utviklet for å rengjøre barnets hår og hud, samtidig som den redusere risikoen for hudirritasjon eller reaksjoner, noe som gjør den ideell for sensitiv hud. Kun laget med de ingrediensene du har behov for. Vår barnesjampo inneholder ikke parfyme eller fargestoffer. I stedet er denne såpefrie formelen laget av milde ingredienser for å fjerne smuss og fett slikt at håret blir rent og mykt. Ikke bare er den dermatologisk testet og godkjent, men den anbefales også av allergiorganisasjoner – dette medføre at du kan stole på at den vil gjøre tiden på badet stressfri.

Du kan se den nyeste ingredienslisten og få mer informasjon om ingrediensenes funksjoner her: http://pioti.unilever.com/pioti/da/p1.asp Les alltid ingredienslisten på produktet for den mest nøyaktige informasjonen.

For en fullstendig behandling, tørk håret med et mykt håndkle som er vasket med Neutral Tøymykner. Prøv den sammen med Neutral Kids Dusjsåpe for en komplett omsorgsrutine for ditt barn.