Vi jobber med å utvikle en ny hjemmeside og beklager ulempene dette kan påføre.

Konkurranseregler

Konkurranseregler

Butikkampanjen arrangeres av:

Unilever Norge AS, 918 821 759, Martin Linges vei 25, Fornebu, Norge

Kampanjen administreres av Loyaltic AB på vegne av Unilever Norge. Kontaktinformasjon hos Loyaltic AB er dennis.smeds@loyaltic.com. Hvis du har spørsmål om personvernreglene eller produktene, kan du kontakte support@neutralkampanje.nu, eller Unilever Norge ved e-post: Forbrukerkontakt.no@unilever.com

Ved å delta i kampanjen godtar du kampanjereglene og du godtar at personopplysningene dine behandles i henhold til personopplysningsloven for å administrere kampanjen. Personopplysningene blir slettet etter at konkurransen er avsluttet. Ansvarlig for behandlingen av personopplysninger er Loyaltic AB


Hvem får delta?

For å delta i kampanjen må du være folkeregistrert i Norge. Er du under 18 år, må en foresatt samtykke til deltakelsen din. Ansatte i Unilever Norge og personer som er faglig knyttet til administrasjon av konkurransen kan ikke vinne premier.


Når kan du delta?

Kampanjen pågår fra 26.02.2018 til 01.04.2018. For å være med i konkurransen må deltagerne registrere seg på neutralkampanje.no og sende bilde av kvitteringen av kjøp av Neutral i kampanjeperioden, innen 01.04.2018.


Hvordan kan du delta?

For å delta i kampanjen, må du kjøpe et valgfritt Neutral produkt i en valgfri butikk i Norge. Videre sender du en sms med kodeord Neutral til 1963. Du vil motta en SMS med en link til en nettside (neutralkampanje.no) hvor du må registrer deg ved å fylle ut kontaktopplysningene dine og last opp bilde av kvitteringen.


Hva vinner du?

Hver uke trekker vi en tilfeldig vinner av en Steam&Go GC332/87-tøydamper, og vi deler ut totalt 5 stykker. Vinnerne blir kontaktet personlig og premien sendes til den oppgitte hjemmeadressen. 

Du kan registrere deg så mange ganger du vil for å være med i konkurransen av en Steam&Go, så lenge kvitteringene er forskjellige.

Trekningen er datastyrt og tilfeldig, og alle som deltar har lik mulighet til å vinne. Sjansene er større for å vinne desto flere ganer du registrerer deg. Loyaltic AB har rett til å trekke nye vinnere hvis de opprinnelige vinnerne ikke responderer på kontakten, i løpet av en uke fra første kontakt.

I tillegg vil hver deltaker få en -40 % rabattkode til Philips.no-nettbutikken. Rabattkoden er gyldig til og med 01.08.2018. Koden sendes via e-post til den oppgitte adressen. Rabattkoden er unik og kan bare brukes én gang. Rabattkoden sendes kun én gang per husstand i løpet av hele kampanjeperioden.

Rabattkoden er gyldig i alle produktkategoriene, unntatt "Kampanjer". 

Når kampanjen er over, sender vi 50% rabattkode til de som ikke har vunnet en hovedpremie. Rabattkoden er tilgjengelig til 1.8.2018 og du kan bruke den til å kjøpe en Steam & Go GC332/87 på Philips nettbutikk. 


Slik får du premien din

For å være med i konkurransen må deltagerne registrere seg på neutralkampanje.no og sende bilde av kvitteringen av kjøp av Neutral i kampanjeperioden. Når registreringen er fullført, vil Loyaltic AB kontrollere all data er fylt riktig inn. Er alt på plass, sender vi deg en melding med koden for -40 % på Philips-produkter. Hvis du ikke finner e-posten i innboksen din, bør du også sjekke søppelpostmappen. Hvis du ikke har mottatt e-posten, kan du kontakte support@neutralkampanje.nu. Vinneren av en Philips Steam&Go GC332/87 varsles personlig via e-post. Premien sendes til adressen som er oppgitt.


Andre forhold

Ved å registrere deg på kampanjesiden, godtar du din deltakelse i kampanjen og de aktuelle vilkårene.

 • Arrangøren kan kontakte registrerte brukere angående kampanjen
 • Premien kan ikke refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
 • Premien er personlig og kan ikke overføres til en annen person.
 • Deltakerne i konkurransen må oppgi alle nødvendige opplysninger for at organisatoren skal kunne utstede og oversende premiene.
 • Vinneren har ansvaret for eventuell skatt på gevinsten. 
 • Dersom denne konkurransen ikke kan gjennomføres som planlagt, forbeholder organisatoren seg retten til å endre vilkårene for konkurransen. Organisatoren kan diskvalifisere enhver deltager i konkurransen eller nekte å gi ut premie dersom deltagerne ikke opptrer i samsvar med konkurransevilkårene eller dersom det er mistanke om juks.
 • Arrangøren, andre enheter eller andre parter som medvirker direkte eller indirekte til denne kampanjesiden, er ikke ansvarlige for eventuelle trykkfeil eller utilsiktede misforståelser i forbindelse med kampanjen.

Varemerker og opphavsrett

Alle varemerker og annet materiale på dette nettstedet er beskyttet av gjeldende lovgivning om immaterielle rettigheter og tilhører Unilever eller Philips.


Ansvar og rettigheter

Arrangøren er ikke ansvarlig for:
 • direkte, indirekte eller utilsiktede tap som følge av bruken av nettstedet.
 • virus eller annen skade på brukerens datamaskin som følge av registrering på eller bruk av nettstedet - som for eksempel nedlasting av materiale, lyd, data, tekst, bilder og video fra nettstedet.
 • premiens beskaffenhet, utsendelse og informasjon. Dette ansvaret ligger hos Loyaltic AB og Philips
 • Arrangøren forbeholder seg retten til å gjøre endringer i regler/periode ved uforutsette hendelser.
Alle som mottar premien, fraskriver arrangørene (Unilever, Loyaltic AB og Philips) fra ethvert ansvar knyttet til skade eller skader som er forårsaket eller påstås å være forårsaket gjennom deltakelse i denne kampanjen og mottak og bruk av premien, så langt som slik fraskrivelse er mulig etter gjeldende norsk lov. Ved teknisk feil, sabotasje eller annen konflikt relatert til vinnerpremien vil beslutningen som tas av Loyaltic AB være gjeldende.


Personvern

Kampanjen administreres av Loyaltic AB på vegne av Unilever Norge, og ansvarlig for behandlingen av personopplysninger er Loyaltic AB.

Deltagerne må legge inn etterspurt personalia for å være med i trekningene. Personopplysninger fra konkurransedeltagerne vil ikke bli videreformidlet eller benyttet til andre formål enn å offentliggjøre vinnerne, kontakte vinnerne og overføre premie.
 
Opplysningene vil bli slettet når kampanjen er fullført. Deltagerne har rett til å be om informasjon fra Unilever Norge AS eller Loyaltic AB om behandlingen av personopplysninger.

For spørsmål vedrørende håndtering av personopplysninger henvises det til Loyaltic AB, på e-post support@neutralkampanje.nu


TOP