Nei takk

Med Neutral har vi alltid sagt nei.

I mer enn 30 år har vi kjempet for å fjerne unødvendige tilsetningsstoffer fra nordmenns hverdag. Nei til parfyme og fargestoffer, som kan øke risikoen for allergi eller skade din hud. For et nei til det du ikke behøver, er i virkeligheten et ja til det som betyr noe.

Har du kjøpt ett Neutral produkt under Neutral kampanjen i en butikk i Norge, har du mulighet til å være med i trekning av en Vaskemaskin.
For å være med i konkurransen, må du gjøre følgende;

- Ta vare på kvitteringen ved kjøp av ett utvalgt Neutral produkt
- Send sms med kodeord «neutral» til 2242 og følg instruksjonene (vanlig sms kostnad)

Vi trekker 5 tilfeldige vinnere som får en Vaskemaskin hver (modell W68843W Allergy). Vinnerne kåres i uke 15 2017, og vil bli kontaktet av NVFT.

Kampanjen gjelder fra 27.februar til 9.april 2017 og gjelder kun for Neutral produkter kjøpt i Norge under kampanje perioden, og kun en deltagelse per husstand. Unilever dekker ikke sms kostnaden eller skatt av premien. Det er ikke mulig å bytte premien i penger. Det er 18 års aldergrense for å delta.

Kampanjen administreres NVFT på vegne av Unilever Norge. Kontaktinformasjonen til NVFT er; tlf:23897630, Grundingen 6 0250 Oslo, eller e-post: post@nvft.no

NVFT AS og Unilever Norge behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med gjeldende lov og kun i forbindelse med administrasjon av utbetalingen, samt for å sikre korrekt håndtering av utbetalingen. Du har rett til å gå gjennom og be om rettelse eller sletting av dine personlige opplysninger ved å kontakte Unilever Norge AS på tlf. 66 82 25 50.

Husk å sende sms innen søndag 9.april 2017, innsendte kvitteringer etter 9.april vil ikke blir være med i konkurransen.

Konkurranseregler:

- Kun en deltagelse per husstand. 
- Kampanjeperiode; 27.02.17-09.04.17 
- Gjelder alle Neutral produkter som er kjøpt i Norge 
- 18år aldersgrense 
- Vinner betaler skatt av premie. TOP